Opleidingskalender 2021

Naar jaarlijkse gewoonte zijn onze klassikale Winbooks Classic en Winbooks on Web opleidingen voor 2021 ingepland. Kijk op onze homepage en schrijf jullie in voor de opleidingen in ons opleidingslokaal in Duffel!

Wij zijn ervan overtuigd dat, zelfs in deze corona-tijden, fysieke opleiding een meerwaarde heeft. Interactie met de lesgever tijdens de opleiding staat bij ons centraal. Ons opleidingslokaal wordt tijdens de opleidingen momenteel maar voor de helft van de capaciteit gebruikt, waardoor er voldoende afstand kan gehouden worden tussen de deelnemers onderling en tussen de deelnemers en de lesgever. Hierdoor kan het uiteraard wel zijn dat onze opleidingen sneller dan gewoonlijk volzet raken, dus op tijd inschrijven is de boodschap.

Wij komen daarnaast ook graag ter plaatse voor een opleiding op maat. Neem gerust contact op met ons om de mogelijkheden hiervoor te bespreken.

PS: 4 Business Software is door de Vlaamse overheid erkend als dienstverlener. Zo kan u als KMO tot 30% subsidie aanvragen voor deze opleidingen. Indien u kan genieten van de KMO portefeuille wordt dus een groot deel van het inschrijvingsgeld door de overheid gesubsidieerd! Profiteer ervan!