4-CLOUD

Ervaar het gemak van slechts 1 contactpersoon voor al uw IT!

Eén contactpersoon voor al uw IT, wat een verademing

De afdeling 4-Cloud van 4 Business Software creëert en beheert al uw hardware- en netwerkoplossingen. Soft- en hardware worden maximaal geïntegreerd. U blijft gespaard van gepingpong tussen diverse leveranciers.

Waarom al uw IT bij ons in goede handen is

In 2006, voor er sprake was van de cloud, had 4 Business Software al een datacenter in eigen beheer. In 2012 en opnieuw in 2019 vernieuwden we de volledige infrastructuur. Ons datacenter is meermaals ontdubbeld, 100% gevirtualiseerd en op verschillende manieren gebackuped. Een flexibele oplossing met een lage drempel, die mee evolueert met uw bedrijf.

Beveiliging van het bedrijfsnetwerk en gegevens staat bij veel bedrijven hoog op de radar na steeds weerkerende verhalen van hacking, phishing en andere schandalen. Onze mensen staan paraat om uw bescherming naar een hoog niveau te tillen zodat u op beide oren kunt slapen.

4 Business Software staat 24 uur op 24, 7 dagen op 7 bekwaam en enthousiast voor u klaar. Dat bespaart u heel wat gedoe. IT is niet langer een last of zorg.Referentie